Υγρός καθαρισμός ταπήτων

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η τέλεια οργάνωση και η πολύχρονη πείρα των ταπητοκαθαριστηρίων ΡΕΪΖΙΔΗ είναι η εγγύηση για τον υγιεινό αντιμικροβιακό καθαρισμό, τη διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων, τη σωστή συντήρηση και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά των χαλιών σας, από την παραλαβή μέχρι και την παράδοση στο χώρο σας.

Παραλαβή: Με ένα τηλεφωνικό ραντεβού, το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται στο σπίτι σας για να παραλάβει τα χαλιά ή τις μοκέτες σας προτείνοντας σας τον ενδεδειγμένο τρόπο καθαρισμού τους.

 

Πλύσιμο: Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή τους τα χαλιά πλένονται σε ειδικές εγκαταστάσεις με νερό 15°-20°C και αντιαλλεργικά οικολογικά απορρυπαντικά, που προστατεύουν τις ίνες των χαλιών χωρίς ν' αφήνουν κατάλοιπα. Στη συνέχεια στραγγίζονται σε μεγάλες φυγοκεντρικές μηχανές ένα-ένα. Έτσι αποβάλλεται σχεδόν όλο το νερό και αποκλείεται και η παραμικρή πιθανότητα να ξεβάψουν τα χαλιά.

 

Στέγνωμα: Τα χαλιά στεγνώνουν ξεχωριστά σε ειδικές κρεμάστρες, σε σκεπασμένους χώρους, όπου δεν φτάνουν οι ακτίνες του ήλιου και στεγνώνονται στη σωστή θερμοκρασία, για να μην αλλοιωθούν τα χρώματα.

 

Συσκευασία - Φύλαξη: Τέλος, τα χαλιά συσκευάζονται σε νάυλον θήκες, αριθμούνται και ταξινομούνται σε ράφια, σε ειδικούς ασφαλείς χώρους. Εκεί φυλάσσονται τους θερινούς μήνες, μακριά από την υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίας και άλλους κινδύνους.

'Ολα τα χαλιά ασφαλίζονται κατά παντός κινδύνου στην ασφαλιστκή εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ( Αρ. Συμβολαίου 227847)

Σε όλες τις υπηρεσίες καθαρισμού ταπήτων δίνονται οι εξής δυνατότητες:

  • Καθαρισμός χαλιών με δική σας μεταφορά
  • Καθσρισμός χαλιών με μεταφορά & επιστροφή έως 31/7
  • Καθαρισμός με μεταφορά & φύλαξη χαλιών

(c) ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΕΪΖΙΔΗ - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center