Φρεσκάρισμα ταπήτων

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ 4,90 €/Τ.Μ.*

Το καθαριστήριο μας  ανταποκρινόμενο στις  εκάστοτε ανάγκες των πελατών του, εγκαινιάζει μία νέα υπηρεσία καθαρισμού που έλειπε από το χώρο: Το Φρεσκάρισμα.

   Τι είναι το Φρεσκάρισμα;

  Πρόκειται  για  μια  νέα  υπηρεσία  υγρού καθαρισμού  που ενδείκνυται για χαλιά και   μοκέτες που έχουν χρησιμοποιηθεί και λερωθεί ελαφρά και δεν είναι απαραίτητος ο βαθύς υγρός καθαρισμός, κάτι που μέχρι σήμερα  ήταν μονόδρομος. Έτσι χαλιά και μοκέτες που θα δίνατε για καθαρισμό ή που δεν θα καθαρίζατε επειδή δεν ήταν ιδιαίτερα λερωμένα, τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να τα φρεσκάρεται με χαμηλότερο κόστος. Όταν λοιπόν τα ξαναστρώσετε δεν θα είναι μουντά και λερωμένα αλλά λαμπερά και φρεσκαρισμένα, “δένοντας” αρμονικά με το σύνολο των καθαρών σας χαλιών στο υπόλοιπο σπίτι. 

 

Που εφαρμόζεται το Φρεσκάρισμα:

Το Φρεσκάρισμα ενδείκνυται για όλα τα χαλιά και τις μοκέτες που είναι χρησιμοποιημένα-πατημένα, αλλά όχι ιδιαίτερα βρώμικα (π.χ. λεκέδες), γιατί δεν πρόκειται για βαθύ υγρό καθαρισμό όπως το κλασικό καθάρισμα, αλλά για ένα ουσιαστικά ελαφρύ υγρό καθαρισμό, έτσι ώστε να φρεσκαριστούν οι ελαφρώς λερωμένοι τάπητες. Από αυτή την υπηρεσία εξαιρούνται τα χειροποίητα χαλιά που καθαρίζονται με στεγνό καθαρισμό και οι φλοκάτες.

Το Φρεσκάρισμα περιλαμβάνει:

Την Παραλαβή & Παράδοση, το Φρεσκάρισμα και τη Φύλαξη των χαλιών σας από εμάς και όλα αυτά στη μοναδική τιμή των 4,50 € /τ.μ*. για χαλιά μηχανής & μοκέτες, και 6,00 € /τ.μ.* για χαλιά χειρός που επιδέχονται υγρό καθαρισμό.

* Οι τιμές είναι ανά τετραγωνικό μέτρο και δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

(c) ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΕΪΖΙΔΗ - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center