Επιτόπου Καθαρισμοί Σαλονιών - Στρωμάτων - Μοκετών

Καθαρισμός Σαλονιών   Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό σε καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας και καθίσματα γραφείου. Η διάρκεια του καθαρισμού είναι περίπου  2 - 3 ώρες και ο χρόνος στεγνώματος των υφασμάτων επίπλωσης 8 - 12 ώρες περίπου, ανάλογα με την εποχή. Αν έχετε σαλόνια χωρίς καλύμματα, σας προτείνουμε τον καθαρισμό τους κάθε 1 - 2 χρόνια.

Καθαρισμός Στρωμάτων   Ο καθαρισμός στρωμάτων που παρέχουμε σας εγγυάται ένα πραγματικά καθαρό στρώμα απαλλαγμένο από βλαβερούς μικροοργανισμούς, βακτήρια, ακάρεα καθώς και τα περιττώματα τους και οτιδήποτε άλλο βρίσκει καταφύγιο μέσα στο στρώμα μας.


Να σημειωθεί ότι τα ακάρεα και τα περιττώματα τους ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση και έξαρση του άσθματος. Έτσι ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες εμφάνισης των παρακάτω συμπτωμάτων όπως: άσθμα, αλλεργίες,εκζέματα και διάφορα άλλα.Ταυτόχρονα  εκτός από την ποιότητα του ύπνου μας αναβαθμίζεται και η ποιότητα της υγείας μας τόσο για εμάς, όσο και για τα παιδιά μας. Ο προτεινόμενος χρόνος καθαρισμού είναι 1 με 2 φορές τον χρόνο.
 
 
Καθαρισμός Μοκετών   Αν έχετε μοκέτες από τοίχο σε τοίχο, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Με ένα τηλεφώνημα σας αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό τους από έμπειρο προσωπικό με μηχανές ξηρού αφρού, που επιτρέπει το στέγνωμα της μοκέτας από 2 έως 6 ώρες μετά τον καθαρισμό της.
 
Επίσης αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό  επαγγελματικών χώρων (όπως εταιρείες, τράπεζες, ξενοδοχεία, κινηματογράφους κλπ.) στις μοκέτες, τα σαλόνια, στους χώρους αναμονής και τις καρέκλες των γραφείων σας.

(c) ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΕΪΖΙΔΗ - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center