Επισκευές Χαλιών & Μοκετών

Επιδιόρθωση σε ρέλια και κρόσια:

Τα ρέλια και τα κρόσια είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία του χαλιού.

Εμείς, χάρη στην πολύχρονη πείρα και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε σε όποιον τύπο χαλιού κι αν ανήκουν (χειροποίητο, μηχανής, μοκέτα).

 

Ρέλιασμα στο χέρι:

Επίσης, χαλιά χειροποίητα που έχουν υποστεί φθορές στα ρέλια τους τα ρελιάζουμε στο χέρι, όπως ακριβώς και όταν κατασκευάζονται.

 

Κόψιμο και ρέλιασμα μοκετών: 

Εάν έχετε μοκέτες που θέλετε να τις κόψετε και να τις ρελάσετε, αρκεί να μας δώσετε τα επιθυμητά μέτρα και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

 

Επιδιόρθωση Πέλους:

Πολλές φορές στα ευαίσθητα χαλιά παρουσιάζονται προβλήματα στην υφή του πέλους, λόγω φθοράς ή από κακή χρήση.  Χάρη στην πολυετή πείρα μας μπορούμε να επαναφέρουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα στο μέτρο του δυνατού.

Μπάλωμα:

Έχουμε την τεχνική δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο τρόπο τα διάφορα σκισίματα ή κοψίματα του χαλιού σας που προέρχονται είτε από τη φθορά του χρόνου είτε από κακή χρήση.

Κολλάρισμα: 

Τα χαλιά πολλές φορές λόγω της χρήσης χάνουν τη σκληρότητα τους. Αυτό συμβαίνει γιατί σπάει η κόλλα που υπάρχει στη πίσω πλευρά τους με αποτέλεσμα να μαλακώνουν. Με το κολλάρισμα τα χαλιά αποκτούν πάλι τη σκληρότητα και σταθερότητά τους.

(c) ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΕΪΖΙΔΗ - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center