Ενδεικτικός τιμοκατάλογος

(ισχύει από 1-4-2022)
Είδη Χαλιών
Πλύσιμο & Φύλαξη χωρίς  Μεταφορά*
Πλύσιμο, Μεταφορά  & Επιστροφή (έως 31/7)
Πλύσιμο με Μεταφορά & Φύλαξη
Φρεσκάρισμα με Μεταφορά & Φύλαξη
Χαλιά Μηχανής-Μοκέτες
4,90

6,25

6,75
4,90
Χαλιά Χειρός Απλά (Υγρός Καθαρισμός)
6,50
8,25
8,90
6,50
ΧαλιάΧειρός Ευαίσθητα (Στεγνός Καθαρισμός)
9,00
10.50
12,00
----

* Καθαρισμός με μεταφορά από & προς την έδρα μας από εσάς.

Αποκτήστε και εσείς σήμερα εντελώς δωρεάν την Κάρτα Μέλους Clean and Win και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές και τους πόντους που σας προσφέρει: 
 
 
 
 Με Κάρτα Μέλους Clean and Win   Πλύσιμο με Μεταφορά & Φύλαξη 
 Χαλιά Μηχανής-Μοκέτες        5,95 €   (από 6,75)
 Χαλιά Χειρός Απλά      8,00 €   (από 8,90)
 Χαλιά Χειρός Ευαίσθητα    10,90 €   (από 12,00)
 Τριθέσιος  Καναπές    60,00 €   (από 75)
 Διθέσιος  Καναπές    40,00 €    (από 50)
 
Οι τιμές στα χαλιά είναι ανά τετραγωνικό μέτρο.
Δεν περιλαμβάνετε Φ.Π.Α. 24%.
 
Όροι Καθαρισμού ταπήτων - κλινοσκεπασμάτων

Οι παρακάτω γενικοί όροι καθαρισμού ταπήτων ισχύουν ως ελάχιστες και απαραίτητες συμφωνίες σύμβασης, μεταξύ ταπητοκαθαριστηρίου και πελάτη.

1.Για τη παραλαβή των χαλιών σας τηλεφωνείτε 10 ημέρες νωρίτερα.

2.Απαραίτητα πρέπει να διευκρινίζεται εάν οι τάπητες/κλινοσκεπάσματα πρόκειται να πλυθούν ή μόνο να φυλαχθούν.

3.Η περίοδος καθαρισμού και επιστροφής των ταπήτων χωρίς φύλαξη λήγει στις 31/7 εκάστου έτους. Με το πέρας αυτής, οι τάπητες χρεόνονται με φύλακτρα του εκάστοτε έτους.

4.Κάθε είδος που παραδίδεται για καθαρισμό θεωρείται μεταχειρισμένο και αν χρειαστεί, αποζημιώνεται ως τέτοιο.

5.Τα είδη που παραδίδονται για καθαρισμό, θεωρούνται μεμονωμένα κομμάτια και όχι τμήματα κάποιου συνόλου και αν χρειαστεί αποζημιώνονται ως τέτοια.

6.Οι τάπητες παραλαμβάνονται τυλιγμένοι. Σε περίπτωση ξεστρώματος από την εταιρεία μας υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

7.Το ταπητοκαθαριστήριο ακολουθεί πάντοτε τις οδηγίες που αναφέρονται στην ετικέτα, που βρίσκεται επάνω στο προς καθαρισμό τάπητα και αν δεν υπάρχει, ουδεμία ευθύνη αναγνωρίζει για την αλλοίωση των χρωμάτων ή σε ελαττώματα που οφείλονται στην κατασκευή.

8.Το ταπητοκαθαριστήριο δεν ευθύνεται για τις διάφορες κόλλες που μεταχειρίζεται ο κατασκευαστής του εκάστοτε χαλιού, οι οποίες ενδεχομένως να φθαρούν κατά την διάρκεια του στεγνού ή υγρού καθαρισμού και πιθανόν να εμφανισθούν στην επιφάνεια με τη μορφή γραμμών, σκιών, κιτρινίλων ή σκόνης.
-Επιπροσθέτως δεν ευθύνεται για ελαττωματικά πρόσθετα που υπάρχουν κολλητά (χάντρες, δέρματα,τρέσες, υποστρώματα, κ.λπ.).
-Ακόμη δεν ευθύνεται για πιθανά συμπτώματα χρήσης όπως, φθαρμένα κρόσσια/ρέλια, ξεβάμματα, φθορά στο πέλος, φουσκώματα/ζαρώματα ξεκολημένες φόδρες- τρέσες που εκδηλώθηκαν είτε από κακή χρήση, είτε από την πάροδο του χρόνου.

9.Η περίοδος των παραδόσεων αρχίζει στις 17 Οκτωβρίου του εκάστοτε έτους.

10.Κανένας τάπητας/κλινοσκέπασμα δεν παραδίδεται άνευ εξοφλήσεώς σας.

11.Η χρέωση τετραγωνικού μέτρου είναι μεγαλύτερη για τάπητες άνω των 12 τετρ.μέτρων.

12.Περίοδος φύλαξης θεωρείται το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου του κάθε έτους. Για οποιοδήποτε λόγο, σε παραληφθέντα είδη που παραμένουν στο Ταπητοκαθαριστήριο μετά τις 15 Δεκέμβρη, του έτους παραλαβής τους,
α) θα πρέπει να εξοφληθούν όλες οι εργασίες που έχουν γίνει σε αυτά μέχρι τότε και
β) θα χρεωθούν φύλακτρα για κάθε νέα περίοδο φύλαξης που θα παραμένουν στους χώρους του ταπητοκαθαριστηρίου.

13.Σε περίπτωση που υπάρχουν είδη τα οποία δεν έχουν ζητηθεί για περισσότερο από 3 χρόνια από την παραλαβή τους, το ταπητοκαθαριστήριο είναι υποχρεωμένο να οχλήσει είτε τηλεφωνικά, είτε αποστέλοντας συστημένη επιστολή στον κάτοχο, στην αναγραφόμενη διεύθυνση που είναι σημειωμένη στο δελτίο παραλαβής, δίνοντάς τους μηνιαία προθεσμία παραλαβής των και εξόφλησης του λογαριασμού.
Το ταπητοκαθαριστήριο μετά το πέρας των 3 ετών έχει δικαίωμα
α) επισχέσεως των ειδών που παρελήφθησαν προς καθαρισμό και δεν αναζητήθηκαν από τον πελάτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των εργασιών που έχουν γίνει,
β) απορρίψεως αυτών ως άχρηστα, τούτου τεκμαιρομένου από το γεγονός της επί τριετίας εγκαταλείψεώς τους και της μη πληρωμής των φυλάκτρων,
γ) να θεωρήσει αυτά ως περιελθόντα και μεταβιβασθέντα σε αυτό ως αντάλλαγμα για τις μέχρι τότε υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση ο δικαιούχος δηλώνει ότι δεν έχει καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά του ταπητοκαθαριστηρίου για την εκποίηση ή την απόρριψή των.

14.Το ταπητοκαθαριστήριο ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση μεταβολής και μη ενημέρωσης από τον πελάτη, των στοιχείων επικοινωνίας που αναγράφονται στο δελτίο παραλαβής.

15.Συναινώ όπως τα προσωπικά μου στοιχεία χρησιμοποιηθούν από το ταπητοκαθαριστήριο προς ενημέρωσή μου για ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου εργασιών του.

16.Ελάχιστη χρέωση για κάθε τάπητα είναι το 1τμ (ένα τετραγωνικο μέτρο).

17.Όλοι οι τάπητες ασφαλίζονται για φωτιά και κλοπή.

18.Εάν ο πελάτης δεν συμφωνεί με τους αναγραφόμενους όρους, θα πρέπει να τηλεφωνήσει εντός 24 ωρών από τη παραλαβή των ταπήτων/κλινοσκεπασμάτων του από την εταιρεία μας, για να του επιστραφούν τα παραληφθέντα είδη χωρίς να γίνει καμία εργασία. Μετά την παρέλευση της ανωτέρας προθεσμίας οι όροι θεωρούνται αποδεκτοί.

(c) ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΕΪΖΙΔΗ - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center