Υγιεινή Χώρων και η σπουδαιότητά της

Υγιεινή Χώρων και η σπουδαιότητά της

 Η υγιεινή των χώρων όπου ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το πέλος, των χαλιών μας παγιδεύει μέσα του την αιωρούμενη σκόνη και διάφορες ακαθαρσίες που μεταφέρουμε από τους εξωτερικούς χώρους στο σπίτι μας. Η συσσώρευση αυτών των σωμάτων στη βάση των χαλιών μας, τα μετατρέπει σε επικίνδυνη εστία μικροβίων, που απειλεί την υγεία μας και ακόμη περισσότερο την υγεία των παιδιών μας.  

Πολλοί από μας, για να εξοικονομήσουμε χρήματα, καταφεύγουμε σε φθηνότερες λύσεις για τον καθαρισμό των χαλιών μας, με αποτελέσματα αμφίβολης ποιότητας. Οι γνωστοί ατμοκαθαριστές λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσουν στο καθάρισμα, συρρικνώνουν και καταστρέφουν τις ίνες του μαλλιού, ενώ σταδιακά ξεθωριάζουν τα χρώματα των χαλιών.   

 Άλλη μια "οικονομική" λύση είναι ο καθαρισμός των χαλιών μας από συνοικιακά καθαριστήρια με ανεπαρκή κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό, με ελλειπή τεχνογνωσία και ανειδίκευτο προσωπικό, με αποτέλεσμα αρκετές φορές τα χαλιά μας επιστρέφονται με χρώματα αλλοιωμένα, κρόσια γαριασμένα και πέλος κατεστραμμένο.

Τέτοιες οικονομικές λύσεις μπορεί να μας κοστίσουν πολύ ακριβά, καθώς διακινδυνεύει η ίδια η επένδυσή μας.

'Ακαρη : Αραχνοειδές έντομο που ζει στη σκόνη των σπιτιών.Είναι φορέας μικροβίων και υπεύθυνη για αλλεργίες καιαναπνευστικά προβλήματα.

(c) ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΕΪΖΙΔΗ - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center