Καλώς ήλθατε στα Ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδη...

Τα ταπητοκαθαριστήρια ΡΕΪΖΙΔΗΣ, πάνω από μισό αιώνα, προσφέρουν ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη τις υπηρεσίες τους.

 Έχοντας τις ρίζες μας στη Σπάρτα της Μικράς Ασίας, μεταφέραμε τη μεγάλη πείρα μας στη χειροποίητη ταπητουργία στην Αθήνα στα μέσα του αιώνα.

 Κατασκευάζοντας ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής νημάτων και στήνοντας τους αργαλειούς μας με ειδικευμένες υφάντρες σε όλη την Ελλάδα, διαδώσαμε τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων, την εξαιρετική ποιότητα και το μεράκι στην ύφανση των χειροποίητων χαλιών τύπου Σπάρτα.

Το 1958, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες μας, ιδρύσαμε τα Καθαριστήρια Χαλιών ΡΕΪΖΙΔΗΣ και τα πρώτα εμπορικά μας καταστήματα στην Αθήνα.

Σήμερα, το όνομα Ρεϊζίδης είναι συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό, την υπεύθυνη φροντίδα και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τόσο στον καθαρισμό, όσο και στη φύλαξη των χαλιών σας.

 

Γιατί να μας προτιμήσετε:

  • Διαθέτουμε πείρα τριών γενεών στο πλύσιμο και την κατασκευή των χαλιών. Έτσι το όνομα Ρεϊζίδης σήμερα, είναι συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό και την υπεύθυνη φροντίδα στα χαλιά.
  • Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε συνεχώς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Είμαστε πάντα ενήμεροι σε ότι αφορά νέες τεχνικές και υλικά καθαρισμού.
  • Σας παρέχουμε άψογη φροντίδα και ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας.
  • Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη φύλαξη σε χαλιά, μοκέτες, κουβέρτες, παπλώματα, φλοκάτες - κιλίμια. Επίσης αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό στα υφάσματα επιπλώσεως, ώστε να απολαμβάνετε υπηρεσίες ολοκληρωμένης καθαριότητας σε όλο το σπίτι.
  • Τέλος λειτουργούμε όλο τον χρόνο και είμαστε δίπλα σας για ότι και όποτε μας χρειαστείτε.

(c) ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΕΪΖΙΔΗ - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center